Filmi juaj i preferuar

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Filmi juaj i preferuar

  • Cineplexx QTU
  • Cineplexx TEG
ADRIANA LECOUVREUR

Adriana Lecouvreur, MET, 2019

12 JANAR 2019

Suksesi vazhdon! Shijoni transmetimin direkt të sezonit 2018/19 të Metropolitan Opera në New York.

1.400 Lekë çmimi normalOpera shfaqet Live nga Metropolitan Opera Of New York.

Asnjë program për Eventet në Arkiv

RRETH VEPRËS OPERISTIKE "ADRIANA LECOUVREUR"

Për herë të parë në MET, Anna Netrebko vjen në rolin kryesor si Adriana Lecouvreur, aktorja e madhe e shekullit të 18-të e dashuruar me heroin ushtarak Maurizio, të performuar nga Piotr Beczala. Gianandrea Noseda dirigjon tragjedinë e Cilea, me regji të Sir David McVicar. Pjesë e kastës janë gjithashtu Anita Rachvelishvili si princesha e Bouillon, rivale e Adrianës për ndjenjat e Maurizios; Ambrogio Maestri si miku besnik i Adrianës, Michonnet; dhe Carlo Bosi si mashtruesi Abbé.

Adriana Lecouvreur (Opera), NY MET, 2019

Për herë të parë në MET, Anna Netrebko vjen në rolin kryesor si Adriana Lecouvreur, aktorja e madhe e shekullit të 18-të e dashuruar me heroin ushtarak Maurizio, të performuar nga Piotr Beczala. Gianandrea Noseda dirigjon tragjedinë e Cilea, me regji të Sir David McVicar. Pjesë e kastës janë gjithashtu Anita Rachvelishvili si princesha e Bouillon, rivale e Adrianës për ndjenjat e Maurizios; Ambrogio Maestri si miku besnik i Adrianës, Michonnet; dhe Carlo Bosi si mashtruesi Abbé.

Cineplexx TEG:

Asnjë program për Eventet në Arkiv

Adriana Lecouvreur (Opera), NY MET, 2019