Men's Night

X-Men: Apocalypse

Men's Night rikthehet përsëri me premierën e X-Men: Apocalypse.

Si gjithmonë partnerët tonë në Men's Night do të ofrojnë për të pranishmit dhurata për ta bërë mbrëmjen edhe më interesante.

Në këtë Men's Night do të kemi prezent Albanian Motor Company që do të sjellë një surprizë, si dhe gjithmonë në hyrje do t'ju presim me një pije mirëseardhje.

Asnjë program për Eventet në Arkiv

X-Men: Apocalypse

Me shfaqjen mutantit të parë në botë, Apokalipsi, X-Men duhet të bashkohen për të mposhtur planin e tij të zhdukjes

Cineplexx Tirana East Gate(TEG):

Asnjë program për Eventet në Arkiv

 X-Men: Apocalypse