Men's Night

The Fate of the Furious

Në datën 13 prill, ora 19:30, Men's Night rikthehet përsëri me premierën e The Fate of the Furious.


Biletat në shitje!

Asnjë program për Eventet në Arkiv

Çfarë sjell eventi Men's Night për ju?

Nën ritmet e DJ, partnerët tanë në këtë event do t'ju ofrojnë:


-5 darka çift nga Pizzeria Deliciosa

-5 parfume nga Orbico

-5 sete nga American Crew dhe free sample

-Red Bull në hyrje dhe lojra të organizuara nga ky partner

-Fingerfood

-Pije nga Jägermeister

-Produkte Patos

-Produkte nga fruta të thata Palma


The Fate of the Furious

Kur një femër misterioze josh Domenikun drejt një bote të krimit e tradhëtisë ndaj njerëzve të tij më të afërt, skuadra do të përballet me sfida që do t’i testojnë ata si kurrë më pare.

Cineplexx Tirana East Gate(TEG):

Asnjë program për Eventet në Arkiv

The Fate of the Furious