Filmi juaj i preferuar

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Filmi juaj i preferuar

  • Cineplexx QTU
  • Cineplexx TEG

Men's Night

The Equalizer 2

Në datën 16 gusht, ora 20:00, Men's Night rikthehet përsëri me premierën e filmit "The Equalizer 2", në Cineplexx!


Biletat në shitje!

Asnjë program për Eventet në Arkiv

The Equalizer 2

Robert McCall vendos drejtësi për të shfrytëzuarit dhe të shtypurit, por sa larg do të shkojë ai kur bëhet fjalë për dikë që do?

Cineplexx TEG:

Asnjë program për Eventet në Arkiv

The Equalizer 2