Filmi juaj i preferuar

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Filmi juaj i preferuar

  • Cineplexx QTU
  • Cineplexx TEG

Men's Night

Mission: Impossible - Fallout

Në datën 26 korrik, ora 20:00, Men's Night rikthehet përsëri me premierën e filmit "Mission: Impossible - Fallout".• Pije në hyrje

• Katering

• DJ & Fotograf

Asnjë program për Eventet në Arkiv

Mission: Impossible - Fallout

Ethan Hunt dhe ekipi i tij, bashkë me disa aleatë të njohur, sfidojnë kohën pas një misioni të shkuar keq.

Cineplexx TEG:

Asnjë program për Eventet në Arkiv

Mission: Impossible - Fallout