Men's Night

Mechanic Resurrection

Men's Night rikthehet përsëri me premierën e Mechanic Resurrection

Si gjithmonë partnerët tanë American Crew, Red Bull dhe Nobis do të ofrojnë për të pranishmit dhurata për ta bërë mbrëmjen edhe më interesante.


Asnjë program për Eventet në Arkiv

Mechanic 2: Resurrection

Arthur Bishop mendonte se e kishte hedhur pas të shkuarën e tij si vrasës, derisa armiku i tij më i denjë rrëmben dashurinë e jetës së tij. Tashmë ai është i detyruar të udhëtojë nëpër botë për të kryer tre vrasje të pamundura, dhe të bëjë atë që ai bën më së miri, t’i bëjë të duken si aksidente.

Cineplexx Tirana East Gate(TEG):

Asnjë program për Eventet në Arkiv

Mechanic 2: Resurrection