Men's Night

Logan

Në datën 2 mars, Men's Night rikthehet përsëri me premierën e Logan.


Ju mirëpresim!

Natë edhe më speciale falë bashkëpunëtorëve tanë:

-Teksa prisni të fillojë shfaqja premierë e orës 20:00, argëtohuni me Beerpong dhe shijoni produktet e Patos
-Pije në hyrje nga Jägermeister
-Free samples dhe dhurata poshtë ndenjëseve nga American Crew Albania

Asnjë program për Eventet në Arkiv

Logan

Në të ardhmen e afërt, Logan tashmë i plakur kujdeset për Profesorin X të sëmurë, në një strofull në kufirin Meksikan. Por, përpjekjet e Logan për t’u fshehur nga bota dhe trashëgimia e tij u afrohen fundit, kur një mutante e re mbërrin, e cila ndiqet nga forcat e errëta.

Cineplexx Tirana East Gate(TEG):

Asnjë program për Eventet në Arkiv

Logan