Filmi juaj i preferuar

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Filmi juaj i preferuar

  • Cineplexx QTU
  • Cineplexx TEG

Men's Night

John Wick: Chapter Three - Parabellum

Ditën e enjte, datë 16 maj, ora 20:00 ju ftojmë në eventin Men's Night që do të organizohet njëkohësisht në Cineplexx në TEG & QTU, dedikuar filmit "John Wick: Chapter Three - Parabellum".

Çmimi: 580 lekë

Asnjë program për Eventet në Arkiv

DETAJET E EVENTIT

• Të gjithë personat që do të shikojnë filmin në orën 20:00 do të bëhen pjesë e lojës shpërblyese për të fituar një abonim 1-mujor nga Nobis Wellness Center . Dy fituesit (njëri në Cineplexx Teg, tjetri në Cineplexx Qtu), do të përzgjidhen përpara fillimit të filmit.
• Pije në hyrje nga Birra Elbar
• Këndi i poligonit dhe kupona me 10 fishekë falas nga Poligoni Action Target Tiranë

John Wick: Chapter 3 - Parabellum

John Wick është në arrati pas vrasjes së një prej anëtarëve të Shoqërisë Ndërkombëtare të Vrasësve, dhe me një shumë prej 14 milion dollarësh të vënë për kokën e tij, ai është në shenjestrën e shumë vrasësve me pagese.

John Wick: Chapter 3 - Parabellum