Men's Night

Jack Reacher: Never Go Back

Men's Night rikthehet përsëri me premierën e Jack Reacher: Never Go Back


Bashkëpunëtorët tanë do t'ju ofrojnë:


-Kokteil në hyrje nga kompania e pijeve alkoolike Martini
-Kupona nga Nobis Wellnes Center
-Kupona dhe free trial nga Albanian Gaming Arena


Ju mirëpresim!

Asnjë program për Eventet në Arkiv

Jack Reacher: Never Go Back

Jack Reacher duhet të zbulojë të vërtetën e fshehur pas konspiracionit të madh qeveritar, në mënyrë që të mund të pastrojë emrin e tij. Në arrati si një i kërkuar nga ligji, Reacher zbulon një sekret potencial nga e shkuara e tij, i cili mund t’ia ndryshojë jetën përgjithmonë.

Cineplexx Tirana East Gate(TEG):

Asnjë program për Eventet në Arkiv

Jack Reacher: Never Go Back