Men's Night

Blade Runner 2049

Në datën 5 tetor, ora 20:00, Men's Night rikthehet përsëri me premierën e Blade Runner 2049.Asnjë program për Eventet në Arkiv

Çfarë sjell kjo Premierë për ju?

Partnerët tanë në këtë event do t'ju dhurojnë:


-Lojë me laser dhe një shishe Johnnie Walker Black Label (0,7 l) për çdo fitues të lojës nga Johnnie Walker

-Gift card me vlerë 1000 lekë nga Dyqan taxi për 100 fatlumë në sallë

-Lojë interaktive dhe bileta me orë loje falas nga Albanian Gaming Arena

-Kuponë me 20% ulje në veshje sportive nga FILA Albania

-Pije në hyrje

Blade Runner 2049

Tridhjetë vite pas ngjarjeve në filmin e parë, një Blade Runner i ri, Oficer K i Departamentit të Policisë në Los Angeles zbulon një sekret të fshehur për një kohë të gjatë, me potencialin për të zhytyr në kaos atë çka ka mbetur nga njerëzimi. Zbulimi i K kërkon gjetjen e Rick Deckard, një Blade Runner i cili ka humbur për rreth 30 vite.

Cineplexx Tirana East Gate(TEG):

Asnjë program për Eventet në Arkiv

Blade Runner 2049