Men's Night

Assassin's Creed

Në datën 29 dhjetor, ora 19:30, Men's Night rikthehet përsëri me premierën e Assassin's Creed.


Bashkëpunëtor kryesor Albanian Gaming Arena: luaj në Cineplexx lojën Assassin's Creed 3 dhe merr kupona për të luajtur 1 orë falas në AGA

Kupona nga Nobis Wellness Center

Promocion special dhe fingerfood mundësuar nga Baboon

Pije në hyrje


Ju mirëpresim!

Asnjë program për Eventet në Arkiv

Assassin's Creed

Kur Callum Lynch zbulon kujtimet e stërgjyshit të tij Aguilar dhe fiton aftësitë e një Mjeshtri Vrasjesh, mëson se ai është një nga pasardhësit e shoqatës së fshehtë të Vrasësve.

Cineplexx Tirana East Gate(TEG):

Asnjë program për Eventet në Arkiv

Assassin's Creed