Men's Night

Batman V Superman

Men's Night rikthehet përsëri me premierën e Batman v Superman: Dawn of Justice.

Si gjithmonë partnerët tonë në Men's Night do të ofrojnë për të pranishmit dhurata për ta bërë mbrëmjen edhe më interesante.

Në këtë Men's Night do të kemi prezent American Crew, që do të sjellin një ekspertizën e tyre të kujdesit të flokëve dhe Red Bull do t'ju bëjë me kraaaahë duke ofruar një pije në hyrje.

Asnjë program për Eventet në Arkiv

Batman v Superman: Dawn of Justice

Nën një trajtim të ri, në filmin Dawn of Justice, dy personazhet epike Batman dhe njeriu prej çeliku, Superman, vendosen përballe njëri-tjetrit. Ndërkohë që bota kërkon të njohë se cili superhero i duhet në të vërtetë dhe dy heronjtë sfidojnë njeri-tjetrin, një kërcënim i ri shfaqet në horizont. Këtë herë rreziku është Doomsday, dhe është krijuar nga Lex Luthor. I takon Superman dhe Batman të lënë mënjanë mëritë dhe së bashku me Wonder Woman të shpëtojnë Metropolis nga shkatërrimi.

Cineplexx Tirana East Gate(TEG):

Asnjë program për Eventet në Arkiv

Batman v Superman: Dawn of Justice