Filmi juaj i preferuar

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Filmi juaj i preferuar

  • Cineplexx QTU
  • Cineplexx TEG
Ladies Night

Ladies Night - Hustlers

Ditën e enjte, datë 12 shtator, ora 20:00 ju presim në eventin Ladies Night dedikuar filmit "Hustlers'", i cili do të organizohet njëkohësisht në Cineplexx TEG dhe QTU!


Çmimi: 550 lekë
Ladies Night është një event special që Cineplexx organizon për premierat e titujve më të rëndësishëm të kinemasë.

DETAJET E EVENTIT

Në Cineplexx QTU
• 1 çantë dhuratë nga O bag Albania
• 3 kupona për kurs vallëzimi falas Te Latini
• 1 kupon me vlerë 2000 lekë për blerje në aplikacion nga Snapfood
• Foto e personalizuar falas nga Selfie Mirror Albania
• Strongbow në hyrje
• DJ

Në Cineplexx TEG
• 1 çantë dhuratë nga O bag Albania
• 3 kupona për kurs vallëzimi falas Te Latini
• 1 kupon me vlerë 2000 lekë për blerje në aplikacion nga Snapfood
• Foto e personalizuar falas nga Party Time Albania
• Strongbow në hyrje
• DJ

Hustlers

Frymëzuar nga artikulli viral në New York Magazine, Hustlers flet për një grup ish striptistesh, të cilat bashkohen në dëm të klientëve të tyre nga Wall Street.

Hustlers