Ladies Night

Ladies Night - Fifty Shades Darker

Eventi Ladies Night rikthehet në Cineplexx për filmin "Fifty Shades Darker".

Ju presim ditën e enjte ora 19.30 në premierën e filmit Fifty Shades Daker.

Çmimi 500 Lekë
Ladies Night është një event special që Cineplexx sjell në premiera të rëndësishme botërore.

Asnjë program për Eventet në Arkiv

Çfarë sjell eventi Ladies Night për ju?

Partnerët tanë në këtë event do t'ju ofrojnë:


-Kupona me 20% ulje nga Deluxe Spa, e gjithashtu 2 fitues të një masazhi relaksues

-Kupona me 50% ulje për shëtitje me teleferik dhe akomodim në hotel, nga Dajti Ekpres

-Pije në hyrje nga Red Bull dhe Martini

-Dhurata nga Orbico

-Fingerfood nga Pizzeria Deliziosa

-Dhurata për fatlumët nga Sekret.al5 dhurata nga partneri special i këtij eventi, "Class by AV"

Fifty Shades Darker

Teksa Christian lufton me djajtë brenda tij, Anastasia duhet të përballet me zemërimin dhe lakminë e femrave që kishin vendin e saj më parë.

Cineplexx Tirana East Gate(TEG):

Asnjë program për Eventet në Arkiv

Fifty Shades Darker