Filmi juaj i preferuar

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Filmi juaj i preferuar

  • Cineplexx QTU
  • Cineplexx TEG
Ladies Night

Ladies Night - Dumplin'

Ditën e enjte, datë 28 shkurt, ora 20:00 ju presim në eventin Ladies Night dedikuar filmit "Dumplin'", i cili do të organizohet njëkohësisht në Cineplexx TEG dhe QTU!


Në secilën kinema do të përzgjidhet një person fitues i një kuponi udhëtimi me vlerën 200€.
Ladies Night është një event special që Cineplexx organizon për premierat e titujve më të rëndësishëm të kinemasë.

ÇFARË SJELL KY EVENT PËR JU?

Nën ritmet e DJ, partnerët tanë në këtë event do t'ju ofrojnë:

NË CINEPLEXX TEG
Red Bull në hyrje
• Koktejl me #Kahlua në hyrje, nga Tobacco Holding Group
• DJ

NË CINEPLEXX QTU
Strongbow në hyrje
• DJ
• Fotograf

Dumplin'

Willowdean ('Dumplin'), vajza mbipeshë e ish-mbretëreshës së bukurisë, regjistrohet në shenjë proteste në konkursin e bukurisë që e ëma organizon, por gjithçka përshkallëzohet kur të tjera vajza mbipeshë marrin pjesë, duke bërë kështu revolucion në qytetin e vogël në Texas.

Dumplin'