Ladies Night

Ladies Night - Bridget Jones's baby

Ju presim ditën e enjte ora 19.30 në premierën e filmit Bridget Jones's Baby.

Partnerët tanë japin mbështetjen e tyre me:
- 1 pije falas në hyrje
- Testera të produkteve nga Uniq One dhe dhurata nga CND
- Kupona nga Nobis Beauty

Çmimi i rregullt - 530 Lekë*

*Bëhuni pjesë e programit tonë të besnikërisë "Cineplexx Bonus Card" për të përfituar nga çmimet preferenciale dhe avantazhet e tjera.

Asnjë program për Eventet në Arkiv

Bridget Jones's Baby

Fokusi i Bridget në jetën e saj prej beqareje dhe në karrierën e saj do të ndërpritet kur ajo zbulon se është shtatzënë dhe me një pengesë... ajo është vetëm 50% e sigurt rreth identitetit të të atit të fëmijës së saj.

Cineplexx Tirana East Gate(TEG):

Asnjë program për Eventet në Arkiv

Bridget Jones's Baby