Ladies Night

Ladies Night - Beauty and the Beast

Eventi Ladies Night rikthehet në Cineplexx për filmin "Beauty and the Beast".

Ju presim ditën e enjte ora 19.30 në premierën e filmit e cila është tashmë e hapur për rezervime.

Çmimi 3D: 680 Lekë
Ladies Night është një event special që Cineplexx organizon për premierat e titujve më të rëndësishëm të kinemasë.
Nën ritmet e DJ, bashkëpunëtorët tanë do t'ju ofrojnë:

-Fingerfood
-Free sample nga Uniq One
-2 fitues të një masazhi nga DeLuxe Spa & Massage

Asnjë program për Eventet në Arkiv

Beauty and the Beast

Një përshtatje e përrallës së Disney, rreth një princi bishë dhe një vajze të re, që bie në dashuri me të.

Cineplexx Tirana East Gate(TEG):

Asnjë program për Eventet në Arkiv

Beauty and the Beast