Ladies Night

Ladies Night - Bad Moms

Eventi Ladies Night rikthehet në Cineplexx për komedinë "Bad Moms".

Partnerët tanë japin mbështetjen e tyre me:
-1 pije falas në hyrje
-Testera të produkteve nga Uniq One
-Kupona nga Nobis Wellnes Center

Ju presim ditën e enjte ora 19.30 në premierën e filmit Bad Moms.

Çmimi 500 Lekë
Ladies Night është një event special që Cineplexx sjell në premiera të rëndësishme botërore.

Asnjë program për Eventet në Arkiv

Bad Moms

Kur tre mama të mbingarkuara dhe të nënvlerësuara arrijnë limitin e durimit te tyre, ato heqin dorë nga përgjegjësitë e tyre tradicionale për një harbim të tejzgjatur lirie, qefi dhe vetë-kënaqjeje komike.

Cineplexx Tirana East Gate(TEG):

Asnjë program për Eventet në Arkiv

Bad Moms