Ladies Night

Ladies Night - A Bad Moms Christmas

Eventi Ladies Night rikthehet në Cineplexx për filmin "A Bad Moms Christmas".

Ju presim ditën e enjte, 2 nëntor, ora 19:30 në premierën e filmit.

Çmimi: 500 lekë
Ladies Night është një event special që Cineplexx sjell në premiera të rëndësishme botërore.

Asnjë program për Eventet në Arkiv

Çfarë sjell kjo Premierë për ju?

Nën ritmet e DJ, partnerët tanë në këtë event do t'ju ofrojnë:


• Një paketë me vlerë 170 euro: qëndrim në suitë dhe një darkë në Flower Hotel & Spa.
Fituesi fatlum do të shpallet pak para fillimit të shfaqjes premierë.

• Pije në hyrje nga Strongbow

• Pije në hyrje nga Red Bull

• Voucher nga Nobis Wellness Center

• Katering


A Bad Moms Christmas

Filmi “A Bad Moms Christmas” vijon me tre gratë e nënvlerësuara dhe të mbingarkuara teksa ato rebelohen kundër sfidave dhe pritshmërive në kampionatin e tyre të përvitshëm: Krishtlindjet.

Cineplexx Tirana East Gate(TEG):

Asnjë program për Eventet në Arkiv

A Bad Moms Christmas