Ladies Night

Asnjë program për Eventet në Arkiv

How to Be Single

Qyteti i New York është plot me zemra të vetmuara në kërkim të shpirtit binjak, dhe ajo që Alice, Robin, Lucy, Meg, Tom dhe David kanë të përbashkët është nevoja për të mësuar si të jesh single në një botë ku kuptimi i dashurisë ndryshon vazhdimisht.

Cineplexx Tirana East Gate(TEG):

Asnjë program për Eventet në Arkiv

How to Be Single