Ladies Night

Ladies Night - Me before you

Ladies Night në Cineplexx këtë herë vjen së bashku me romancën më të pritur të sezonit, Me before you.
Në bashkëpunim me partnerët tanë Red Bull dhe Carolina Herrera, ju presim ditën e enjte ora 19.30 në premierën e filmit Me before you.

Çmimi 500 Lekë
Ladies Night është një event special që Cineplexx sjell në premiera të rëndësishme botërore.

Asnjë program për Eventet në Arkiv

Me Before You

Një vajzë në një qytet të vogël krijon një lidhje të pamundur me një djale të sapo paralizuar, për të cilin po kujdeset.

Cineplexx Tirana East Gate(TEG):

Asnjë program për Eventet në Arkiv

Me Before You