Filmi juaj i preferuar

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Filmi juaj i preferuar

  • Cineplexx QTU
  • Cineplexx TEG
Girls Night Out

Girls Night Out - After

Ditën e enjte, datë 18 prill, ora 19:00 ju presim në eventin Girls Night Out dedikuar filmit "After", njëkohësisht në Cineplexx TEG & QTU!

Çmimi: 550 lekë

ÇFARË SJELL KY EVENT PËR JU?

Nën ritmet e DJ, partnerët tanë në këtë event do t'ju ofrojnë:

NË CINEPLEXX TEG
• Foto çasti kujtim nga Impressius.al
• Rose Lemonade dhe koktejle nga Fentimans
• Foto dhe dhurata nga Samsung
• Fotograf

NË CINEPLEXX QTU
• Një selfie e veçantë nga Selfie Mirror Albania
• Rose Lemonade dhe koktejle nga Fentimans

After

Një vajzë bie në dashuri me një djalosh që mbart një sekret të errët. Së bashku nisin në një marrëdhënie të ngatërruar. Bazuar në romanin e Anna Todd.

After