Family Day

E dielë 17 Prill ora 11.00-15.00

Me Kartën e Klubit Familjar ju mund të shikoni filmat tuaj të preferuar me një çmim të reduktuar dhe kokoshkat S Falas.

Libri i Xhunglës 3D
ora 11:15 & 12:00 - 500 Lekë
Inside out 13:45 3D - 200 Lekë
Minions ora 11:45 3D - 200 Lekë

Asnjë program për Eventet në Arkiv

FAMILY DAY

Family Days janë evente të organizuara posaçërisht për fëmijët. Gjatë Family Day organizojmë lojra, dhurata, animacione dhe aktivitete të ndryshme me qëllim që eksperienca juaj e kinemasë të bëhet edhe më fantastike!

- Animacione të ndryshme (Face paint, tullumbace, muzikë)
- Dhurata dhe maskota nga Monte
- Dhurata dhe maskota nga Haribo

Inside Out

Pasi një vajzë shkon në një shtëpi të re, emocionet e saj janë zhytur në kaos duke e bërë atë të humbasë kontrollin e mendjes së saj.

Cineplexx Tirana East Gate(TEG):

Asnjë program për Eventet në Arkiv

Inside Out

Minions

Gru është rekrutuar nga një organizatë për të ndaluar Scarlet Overkill, gruan super djallëzore, e cila së bashku me bashkëshortin e saj Herb, krijon një komplot për të pushtuar botën.

Cineplexx Tirana East Gate(TEG):

Asnjë program për Eventet në Arkiv

Minions

The Jungle Book

Një djalë jetim është rritur në xhungël me ndihmën e një tufe ujqërish, një ariu, dhe një panterë të zezë.

Cineplexx Tirana East Gate(TEG):

Asnjë program për Eventet në Arkiv

The Jungle Book