Family Day

E dielë 20 Mars ora 11.00-15.00

Me Kartën e Klubit Familjar ju mund të shikoni filmat tuaj të preferuar me një çmim të reduktuar dhe kokoshkat S Falas.

FAMILY DAY

Family Days janë evente të organizuara posaçërisht për fëmijët. Gjatë Family Day organizojmë lojra, dhurata, animacione dhe aktivitete të ndryshme me qëllim që eksperienca juaj e kinemasë të bëhet edhe më fantastike!

- Animacione të ndryshme (Face paint, tullumbace, muzikë)
- Klasë demostrative dhe trajnim nga Shaolin Kung Fu
- Dhurata dhe maskota nga Monte
- Kupon oferte nga Kung Fu Express