Filmi juaj i preferuar

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Filmi juaj i preferuar

  • Cineplexx QTU
  • Cineplexx TEG

FUNDJAVA E FAMILJES

NË CINEPLEXX TEG & QTU

Argëtimi në Cineplexx nuk ka fund!

Fundjava e Familjes vazhdon në Cineplexx TEG dhe QTU nga data 15 deri në 17 prill me filmin më të pëlqyer te momentit për fëmijë “The Super Mario Bros. Movie”!

Për të gjithë fëmijët mbajtës të kartës së Klubit Familjar të Filmit, çmimi i biletës për këtë film reduktohet deri në 400 lekë për shfaqjet në 2D dhe 550 lekë për shfaqjet në 3D.

Asnjë program për Eventet në Arkiv

DETAJET E EVENTIT

Në të dy kinematë tona do të kemi:

• Personazhin e dashur për fëmiljë Super Mario
• Animatorë
• Tullumbace dhe facepaint
• Këndi i punëdorës
• Lojra dhe muzikë

The Super Mario Bros. Movie

Historia e vëllezërve Super Mario në udhëtimin e tyre nëpër Mbretërinë e Kërpudhave.

The Super Mario Bros. Movie