Filmi juaj i preferuar

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Filmi juaj i preferuar

  • Cineplexx QTU
  • Cineplexx TEG

FUNDJAVA E FAMILJES

NË CINEPLEXX TEG & QTU

Fundjava e Familjes rikthehet në Cineplexx nga data 8 deri në 10 prill me filmin më të ri për fëmijë “The Super Mario Bros. Movie”!

Ju mirëpresim për një fundjavë plot argëtim, aktivitete dhe shumë dhurata për fëmijët!

Për të gjithë fëmijët mbajtës të kartës së Klubit Familjar të Filmit, çmimi i biletës për këtë film reduktohet deri në 400 lekë për shfaqjet në 2D dhe 550 lekë për shfaqjet në 3D.

Asnjë program për Eventet në Arkiv

The Super Mario Bros. Movie

Historia e vëllezërve Super Mario në udhëtimin e tyre nëpër Mbretërinë e Kërpudhave.

The Super Mario Bros. Movie