Family Day

E shtunë 18 Qershor ora 11.00-15.00

Me Kartën e Klubit Familjar ju mund të shikoni filmat tuaj të preferuar me një çmim të reduktuar dhe kokoshkat S Falas.

Finding Dory 3D
Ora 11:30 - 500 Lekë
Ora 13:30 - 690 Lekë
Finding Dory 3D për anëtarët e Klubit Familjar të Filmit
Ora 11:30 - 500 Lekë
Ora 13:30 - 500 Lekë

Asnjë program për Eventet në Arkiv

FAMILY DAY

Family Days janë evente të organizuara posaçërisht për fëmijët. Gjatë Family Day organizojmë lojra, dhurata, animacione dhe aktivitete të ndryshme me qëllim që eksperienca juaj e kinemasë të bëhet edhe më fantastike!
- Animacione të ndryshme (Face paint, tullumbace, muzikë)
- Maskota për të bërë fotografi
- Dhurata dhe maskota nga Monte
- Dhurata nga Haribo

Finding Dory

Peshku blu miqësor por harraq ribashkohet me të dashurit e saj dhe të gjithë mësojnë disa gjëra rreth kuptimit të vërtetë të familjes.

Cineplexx Tirana East Gate(TEG):

Asnjë program për Eventet në Arkiv

Finding Dory