Family Day

E dielë, 27 Nëntor, ora 11.00-15.00

Me Kartën e Klubit Familjar ju mund të shikoni filmat tuaj të preferuar me një çmim të reduktuar dhe kokoshkat S Falas.

AKTIVITETET:

Këndi i punëdores me Chupa Chups
Lojra e dhurata me Albagame
Facepaint & tullumbace
Korniza e fotografisë

Asnjë program për Eventet në Arkiv

FAMILY DAY

Family Days janë evente të organizuara posaçërisht për fëmijët. Gjatë Family Day organizojmë lojra, dhurata, animacione dhe aktivitete të ndryshme me qëllim që eksperienca juaj e kinemasë të bëhet edhe më fantastike!

Vaiana

Një vajze e re përdor talentin e saj në lundrim për t’u nisur drejt një ishull imagjinar. Aventurës së saj i bashkohet heroi i saj, gjysmëperëndia legjendare Maui.

Cineplexx Tirana East Gate(TEG):

Asnjë program për Eventet në Arkiv

Vaiana