Filmi juaj i preferuar

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Filmi juaj i preferuar

  • Cineplexx QTU
  • Cineplexx TEG

DITA E FAMILJES

NË CINEPLEXX TEG & QTU

Ditën e dielë, datë 12 Maj, ora 10:30-13:30 ju mirëpresim në eventin "Dita e Familjes" që do të organizohet njëkohësisht në Cineplexx TEG & QTU, dedikuar filmit të animuar "Ugly Dolls".

Për të gjithë mbajtësit e kartës së Klubit Familjar të Filmit, Paketa Speciale e Familjes do t'ju ofrojë çmime edhe më të leverdishme.

Asnjë program për Eventet në Arkiv

DETAJET E DITËS SË FAMILJES

NË CINEPLEXX TEG
• Dhurata, maskota dhe lojra nga Amita Fun
• Animatorë
• Tullumbace dhe facepaint
• Këndi i punëdorës

NË CINEPLEXX QTU
• Dhurata, maskota dhe lojra nga Kosmonte Foods Albania
• Një selfie e veçantë nga Selfie Mirror Albania
• Animatorë
• Tullumbace dhe facepaint
• Këndi i punëdorës
• Fotograf

UglyDolls

Një aventurë e animuar ku kukullat UglyDolls përballen me atë çka do të thotë të jesh ndryshe, me mundimet për t'u dashur nga të tjerët dhe së fundmi zbulojnë se ajo që ti je ka më tepër rëndësi se çdo gjë tjetër.

UglyDolls