Family Day

E dielë, 24 Shtator, ora 11.00

Rikthehet në Cineplexx "Dita e Familjes", për filmin e animuar "The Lego NINJAGO Movie".

Lojëra LEGO nga Shtëpia e Lodrave dhe cupcake në hyrje për çdo fëmijë të pranishëm në shfaqjet e orës 11:00 dhe 12:00.


Për të gjithë mbajtësit e kartës së Klubit Familjar të Filmit, Paketa Speciale e Familjes do t'ju ofrojë çmime edhe më të leverdishme.

Asnjë program për Eventet në Arkiv

FAMILY DAY

Family Days janë evente të organizuara posaçërisht për fëmijët. Gjatë Family Day organizojmë lojra, dhurata, animacione dhe aktivitete të ndryshme me qëllim që eksperienca juaj e kinemasë të bëhet edhe më fantastike!


The LEGO Ninjago Movie

Gjashtë ninxha të rinj, Lloyd, Jay, Kai, Cole, Zane dhe Nya ngarkohen me detyrën për të mbrojtur ishullin e tyre, Ninjago. Gjatë natës, ata janë luftëtarë të talentuar, të cilët përdorin aftësitë e tyre për të luftuar keqbërësit dhe përbindëshat. Ditën, ata janë disa adoleshentë të zakonshëm që përballen me kundërshtarin e tyre më të madh: gjimnazin.

Cineplexx Tirana East Gate(TEG):

Asnjë program për Eventet në Arkiv

The LEGO Ninjago Movie