Filmi juaj i preferuar

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Filmi juaj i preferuar

  • Cineplexx QTU
  • Cineplexx TEG

DITA E FAMILJES

NË CINEPLEXX TEG & QTU

Ditën e shtunë, datë 10 Gusht, ora 10:30-13:30 ju mirëpresim në eventin "Dita e Familjes" që do të organizohet njëkohësisht në Cineplexx TEG & QTU, dedikuar filmit të animuar "The Angry Birds Movie 2".

Për të gjithë mbajtësit e kartës së Klubit Familjar të Filmit, Paketa Speciale e Familjes do t'ju ofrojë çmime edhe më të leverdishme.

Asnjë program për Eventet në Arkiv

DETAJET E EVENTIT

NË CINEPLEXX TEG
• 5 kupona hyrje falas nga Latitude Tirana
• Dhurata, maskota dhe lojra nga Amita Fun
• Foto e personalizuar falas nga Party Time Albania
• Animatorë
• Tullumbace dhe facepaint
• Këndi i punëdorës

NË CINEPLEXX QTU
• 5 kupona hyrje falas nga Latitude Tirana
• Foto e personalizuar falas nga Selfie Mirror Albania
• Animatorë
• Tullumbace dhe facepaint
• Këndi i punëdorës
• Fotograf

The Angry Birds Movie 2

Zogjtë që nuk mund të fluturojnë dhe derrkucët jeshilë e çojnë konfliktin mes tyre në një tjetër nivel.

The Angry Birds Movie 2