Family Day

E dielë, 28 Janar, ora 10:30

Rikthehet në Cineplexx "Dita e Familjes", për filmin e animuar "Tad the Lost Explorer and the Secret of King Midas".Për të gjithë mbajtësit e kartës së Klubit Familjar të Filmit, Paketa Speciale e Familjes do t'ju ofrojë çmime edhe më të leverdishme.

Asnjë program për Eventet në Arkiv

FAMILY DAY

Family Days janë evente të organizuara posaçërisht për fëmijët. Gjatë Family Day organizojmë lojra, dhurata, animacione dhe aktivitete të ndryshme me qëllim që eksperienca juaj e kinemasë të bëhet edhe më fantastike!

Tad the Lost Explorer and the Secret of King Midas

Tad Jones, eksploruesi më i ngathët, duhet të shpëtojë të dashurën e tij Sara nga milioneri që po kërkon për varësen e Mbretit Midas.

Cineplexx Tirana East Gate(TEG):

Asnjë program për Eventet në Arkiv

Tad the Lost Explorer and the Secret of King Midas