Family Day

E dielë, 6 Nëntor, ora 11.30-15.30

Me Kartën e Klubit Familjar ju mund të shikoni filmat tuaj të preferuar me një çmim të reduktuar dhe kokoshkat S Falas.

Trolls 3D
Ora 11:00 - 500 Lekë
Ora 12:00 - 500 Lekë

Ora 13:00 - 500 Lekë me uljen e kartës së Klubit Familjar
Ora 14:00 - 500 Lekë me uljen e kartës së Klubit Familjar
Ora 15:00 - 500 Lekë me uljen e kartës së Klubit Familjar

Asnjë program për Eventet në Arkiv

FAMILY DAY

Family Days janë evente të organizuara posaçërisht për fëmijët. Gjatë Family Day organizojmë lojra, dhurata, animacione dhe aktivitete të ndryshme me qëllim që eksperienca juaj e kinemasë të bëhet edhe më fantastike!

-Dhurata dhe lojra nga Chupa Chups
-Dhurata nga Albagame
-Animacione të ndryshme (Face paint, tullumbace, muzikë)

Trolls

Nga krijuesit e Shrek vjen komedia e animuar më e zgjuar, më gazmore, më shpotitëse e vitit, Thopërçit nga DreamWorks. Gjatë këtij sezoni veror, hyni në një botë plot ngjyra dhe të mahnitshme, të populluar nga karaktere gazmore të paharrueshme dhe zbuloni historinë e Thopërçëve tepër omptimistë, të cilët këndojnë vazhdimisht dhe pesimistët qesharakë Bergens, të cilët janë të lumtur vetëm kur kanë thopërçë në stomakun e tyre.

Cineplexx Tirana East Gate(TEG):

Asnjë program për Eventet në Arkiv

Trolls