Family Day

E shtunë 27 Gusht ora 11.00-15.00

Me Kartën e Klubit Familjar ju mund të shikoni filmat tuaj të preferuar me një çmim të reduktuar dhe kokoshkat S Falas.

The Secret Life of Pets 3D
Ora 11:00 - 500 Lekë
Ora 11:45 - 500 Lekë
Ora 12:45 - 500 Lekë

Asnjë program për Eventet në Arkiv

FAMILY DAY

Family Days janë evente të organizuara posaçërisht për fëmijët. Gjatë Family Day organizojmë lojra, dhurata, animacione dhe aktivitete të ndryshme me qëllim që eksperienca juaj e kinemasë të bëhet edhe më fantastike!
- Animacione të ndryshme (Face paint, tullumbace, muzikë)
- Dhurata dhe maskota nga Monte
- Dhurata nga Haribo

The Secret Life of Pets

Në ngjarjet që zhvillohen në një apartament në Manhattan, jeta e Maksit si kafsha e preferuar shtëpiake përmbyset kur pronari i tij sjell në shtëpi një qen bastard, të quajtur Dukë. Atyre u duhet t’i lënë mënjanë grindjet kur zbulojnë se një lepur i bardhë i adhurueshëm e i quajtur Top Dëborë po ngre një ushtri me kafshë të braktisura për t’u hakmarrë ndaj të gjitha kafshëve të adoptuara e të lumtura dhe pronarëve të tyre.

Cineplexx Tirana East Gate(TEG):

Asnjë program për Eventet në Arkiv

The Secret Life of Pets