Family Day

E dielë, 25 Shkurt, ora 10:30

Rikthehet në Cineplexx "Dita e Familjes", për filmin e animuar "Maya the Bee: The Honey Games". Ky do të jetë dhe filmi i parë që do të shfaqet i dubluar në shqip në Cineplexx.Për të gjithë mbajtësit e kartës së Klubit Familjar të Filmit, Paketa Speciale e Familjes do t'ju ofrojë çmime edhe më të leverdishme.

Asnjë program për Eventet në Arkiv

FAMILY DAY

Family Days janë evente të organizuara posaçërisht për fëmijët. Gjatë Family Day organizojmë lojra, dhurata, animacione dhe aktivitete të ndryshme me qëllim që eksperienca juaj e kinemasë të bëhet edhe më fantastike!

Maya the Bee: The Honey Games

Kur Maja entuziaste, aksidentalisht turpëron perandoreshën e Buzztropoli, ajo duhet të testojë veten duke u bashkuar në një skuader me insekte dhe duke konkuruar në Lojërat e Mjaltit.

Cineplexx Tirana East Gate(TEG):

Asnjë program për Eventet në Arkiv

Maya the Bee: The Honey Games