Family Day

E dielë, 2 Prill, ora 11.00

Për të gjithë mbajtësit e kartës së Klubit Familjar të Filmit, Paketa Speciale e Familjes do t'ju ofrojë çmime edhe më të leverdishme.

Asnjë program për Eventet në Arkiv

FAMILY DAY

Family Days janë evente të organizuara posaçërisht për fëmijët. Gjatë Family Day organizojmë lojra, dhurata, animacione dhe aktivitete të ndryshme me qëllim që eksperienca juaj e kinemasë të bëhet edhe më fantastike!


AKTIVITETET:

Këndi i punëdores me Chupa Chups
Dhurata nga Monte dhe Milk Tiger
Dhurata nga Biscolata
Facepaint & tullumbace
Korniza e fotografisë

Smurfs: The Lost Village

Në këtë film tërësisht të animuar, një hartë misterioze do të vendosë Gogëlushen e miqtë e saj, Gogëltrurin dhe Gogëlbufin në një garë emocionuese përmes Pyllit të Ndaluar, e cila do t’i çojë në zbulimin e sekretit më të madh në historinë e Gogëlushëve.

Cineplexx Tirana East Gate(TEG):

Asnjë program për Eventet në Arkiv

Smurfs: The Lost Village