Family Day

E dielë, 24 Dhjetor, ora 10:30

Rikthehet në Cineplexx "Dita e Familjes", për filmin e animuar "Ferdinand".Për të gjithë mbajtësit e kartës së Klubit Familjar të Filmit, Paketa Speciale e Familjes do t'ju ofrojë çmime edhe më të leverdishme.

Asnjë program për Eventet në Arkiv

FAMILY DAY

Family Days janë evente të organizuara posaçërisht për fëmijët. Gjatë Family Day organizojmë lojra, dhurata, animacione dhe aktivitete të ndryshme me qëllim që eksperienca juaj e kinemasë të bëhet edhe më fantastike!


AKTIVITETET:

Animatorë, facepaint dhe tullumbace
Fitoni nje pelush Ferdinand nga Albagame
Dhurata nga Milk Tiger
Këndi i punëdores
Ferdinand Games
Korniza e fotografisë

Ferdinand

Pasi Ferdinandi, një dem me një zemër të madhe ngatërrohet për një bishë të rrezikshme, atë e largojnë nga shtëpia e tij. I vendosur për t'u rikthyer në familje, ai mbledh një ekip të çuditshëm për një aventurë ekstreme.

Cineplexx Tirana East Gate(TEG):

Asnjë program për Eventet në Arkiv

Ferdinand