Family Day

E dielë, 2 Korrik, ora 11.00

Rikthehet në Cineplexx "Dita e Familjes", për filmin e shumëpritur "Despicable Me 3".


Për të gjithë mbajtësit e kartës së Klubit Familjar të Filmit, Paketa Speciale e Familjes do t'ju ofrojë çmime edhe më të leverdishme.

Asnjë program për Eventet në Arkiv

FAMILY DAY

Family Days janë evente të organizuara posaçërisht për fëmijët. Gjatë Family Day organizojmë lojra, dhurata, animacione dhe aktivitete të ndryshme me qëllim që eksperienca juaj e kinemasë të bëhet edhe më fantastike!


AKTIVITETET:

Këndi i punëdores me Chupa Chups
Dhurata nga Monte
Dhurata nga Yippy
Dhurata nga Nesquik, Cini Minis dhe Chocapic
Facepaint & tullumbace
Korniza e fotografisë

Despicable Me 3

Gru takon për herë të parë vëllain e tij binjak, sharmant e më të sukseshëm, i cili dëshiron që të bashkohen për një grabitje të fundit.

Cineplexx Tirana East Gate(TEG):

Asnjë program për Eventet në Arkiv

Despicable Me 3