Family Day

E dielë, 26 Nëntor, ora 10:30

Rikthehet në Cineplexx "Dita e Familjes", për filmin e animuar "Coco".Për të gjithë mbajtësit e kartës së Klubit Familjar të Filmit, Paketa Speciale e Familjes do t'ju ofrojë çmime edhe më të leverdishme.

Asnjë program për Eventet në Arkiv

FAMILY DAY

Family Days janë evente të organizuara posaçërisht për fëmijët. Gjatë Family Day organizojmë lojra, dhurata, animacione dhe aktivitete të ndryshme me qëllim që eksperienca juaj e kinemasë të bëhet edhe më fantastike!


AKTIVITETET:

Biskota dhe cupcakes
Dhurata nga Milk Tiger
Kuponë për një Frozen Yogurt tek Yogurteria Tirana
Maskota Olaf
Facepaint & tullumbace
Korniza e fotografisë

Coco

Aspiranti për muzikant, Miguel bashkohet me mashtruesin simpatik Hector në një rrugëtim përmes Tokës së të Vdekurve.

Cineplexx Tirana East Gate(TEG):

Asnjë program për Eventet në Arkiv

Coco