Filmi juaj i preferuar

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Filmi juaj i preferuar

  • Cineplexx QTU
  • Cineplexx TEG

Family Day

E dielë, 7 Tetor, ora 10:30

Rikthehet në Cineplexx "Dita e Familjes", për filmin "Christopher Robin".


• Dhurata, maskota dhe lojra nga Amita Fun
• Animatorë
• Tullumbace dhe facepaint
• Këndi i punëdores

Për të gjithë mbajtësit e kartës së Klubit Familjar të Filmit, Paketa Speciale e Familjes do t'ju ofrojë çmime edhe më të leverdishme.

Asnjë program për Eventet në Arkiv

FAMILY DAY

Family Days janë evente të organizuara posaçërisht për fëmijët. Gjatë Family Day organizojmë lojra, dhurata, animacione dhe aktivitete të ndryshme me qëllim që eksperienca juaj e kinemasë të bëhet edhe më fantastike!

Christopher Robin

Një familjar i shtresës së mesme, Christopher Robin takon mikun e tij të fëmijërisë, Winnie-the-Pooh, i cili e ndihmon atë të rizbulojë gëzimet e jetës.

Cineplexx TEG:

Asnjë program për Eventet në Arkiv

Christopher Robin