Family Day

E shtunë, 17 Qershor, ora 11.00

Për të gjithë mbajtësit e kartës së Klubit Familjar të Filmit, Paketa Speciale e Familjes do t'ju ofrojë çmime edhe më të leverdishme.

Asnjë program për Eventet në Arkiv

FAMILY DAY

Family Days janë evente të organizuara posaçërisht për fëmijët. Gjatë Family Day organizojmë lojra, dhurata, animacione dhe aktivitete të ndryshme me qëllim që eksperienca juaj e kinemasë të bëhet edhe më fantastike!


AKTIVITETET:

Këndi i punëdores me Chupa Chups
Dhurata nga Monte Snack dhe Capri-Sonne
Facepaint & tullumbace
Korniza e fotografisë

Cars 3

McQueen do t'i provojë gjeneratës së re të garuesve se ende është makina më e mirë e garave, në të gjithë botën.

Cineplexx Tirana East Gate(TEG):

Asnjë program për Eventet në Arkiv

Cars 3