Filmi juaj i preferuar

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Filmi juaj i preferuar

  • Cineplexx QTU
  • Cineplexx TEG

DITA E FAMILJES

NË CINEPLEXX TEG & QTU

Ditën e dielë, datë 6 tetor, ora 10:30-13:30 ju mirëpresim në eventin "Dita e Familjes" që do të organizohet njëkohësisht në Cineplexx TEG & QTU, dedikuar filmit të animuar "Abominable".

Për të gjithë mbajtësit e kartës së Klubit Familjar të Filmit, Paketa Speciale e Familjes do t'ju ofrojë çmime edhe më të leverdishme.

DETAJET E EVENTIT

NË CINEPLEXX QTU
• Maskota Cineplexx
• Dhurata nga Chupa Chups
• Foto e personalizuar falas nga Selfie Mirror Albania
• Animatorë
• Tullumbace dhe facepaint
• Këndi i punëdorës

NË CINEPLEXX TEG
• Dhurata, maskota dhe lojra nga Amita Fun
• Dhurata nga Chupa Chups
• Foto e personalizuar falas nga Party Time Albania
• Animatorë
• Tullumbace dhe facepaint
• Këndi i punëdorës

Abominable

Një Yeti magjik duhet të rikthehet tek familja e tij.

Abominable