Filmi juaj i preferuar

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Filmi juaj i preferuar

  • Cineplexx QTU
  • Cineplexx TEG

DITA E FAMILJES

NË CINEPLEXX TEG & QTU

Ditën e diel, datë 28 maj, ora 12:00-15:00
ju mirëpresim në "Ditën e Familjes" në Cineplexx TEG & QTU, dedikuar filmit "The Little Mermaid".

Asnjë program për Eventet në Arkiv

DETAJET E EVENTIT

Në të dy kinematë tona do të kemi:

• Maskota nga Hamleys Albania and Hamleys Bear dhuratë
• Produkte falas nga Biskotat Papadopoulos në Cineplexx QTU
• Produkte falas nga Septona Albania në Cineplexx TEG
• Dhurata nga ALBAGAME
• Animatorë
• Tullumbace dhe facepaint
• Këndi i punëdorës
• Lojra dhe muzikë
• Fotograf

Fituesit zgjidhen në salle para fillimit të çdo shfaqjeje.

The Little Mermaid

Një sirenë e re bën një marrëveshje me një shtrigë deti për të shkëmbyer zërin e saj të bukur me këmbët e një njeriu, në mënyrë që ajo të zbulojë botën mbi ujë dhe të takojë princin e saj.

The Little Mermaid