Filmi juaj i preferuar

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Filmi juaj i preferuar

  • Cineplexx QTU
  • Cineplexx TEG

DITA E FAMILJES

NË CINEPLEXX TEG & QTU

Ditën e diel, datë 27 gusht, ora 12:00-15:00
ju mirëpresim në "Ditën e Familjes" në Cineplexx TEG & QTU, dedikuar filmiave për fëmijë "Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem" dhe "Mavka: The Forest Song".

Për të gjithë fëmijët mbajtës të kartës së Klubit Familjar të Filmit, çmimi i biletës është 400 lekë.

Asnjë program për Eventet në Arkiv

DETAJET E EVENTIT:

NË CINEPLEXX TEG
• Dhurata nga JUMBO ALBANIA (2 fitues për secilën sallë)
• Animatorë, facepaint, tullumbace, lojra për fëmijët
• Maskota Teenage Turtle
• Produkte falas nga AMITA ALBANIA dhe SEPTONA ALBANIA në Cineplexx TEG


NË CINEPLEXX QTU
• Dhurata nga JUMBO ALBANIA (2 fitues për secilën sallë)
• Animatorë, facepaint, tullumbace, lojra për fëmijët
• Biskotat e shijshme Biscotello në Cineplexx QTU

Mavka: The Forest Song

Mavka duhet të zgjedhë mes dashurisë dhe detyrës për të mbrojtur Zemrën e Pyllit.

Mavka: The Forest Song

Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem

Vëllezërit Breshka ndërsa punojnë për të fituar dashurinë e qytetit të New York ndërsa përballen me një ushtri mutantësh.

Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem