Filmi juaj i preferuar

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Filmi juaj i preferuar

  • Cineplexx QTU
  • Cineplexx TEG

DITA E FAMILJES

NË CINEPLEXX TEG & QTU

Ditën e diel, datë 4 qershor, nga ora 11:00
ju mirëpresim në "Ditën e Familjes" në Cineplexx TEG & QTU, dedikuar filmit "Spider-Man: Across The Spider-Verse".

Shfaqja e parë në Cineplexx QTU është në 11:00 dhe Cineplexx TEG në 12:00.

Për të gjithë fëmijët mbajtës të kartës së Klubit Familjar të Filmit, çmimi i biletës është 470 lekë për shfaqjet në 2D dhe 620 lekë për shfaqjet në 3D.

Asnjë program për Eventet në Arkiv

DETAJET E EVENTIT

Në secilën nga kinematë tona do të kemi:

• Dhuratë 3 kupona me vlerë 3000 lekë nga GEOX
• 4 Dhurata nga ALBAGAME
• Maskota Hamleys Albania dhe Hamleys Bear dhuratë
• Maskota, T-Shirt dhuratë dhe produkte falas nga Amita në Cineplexx TEG
• Produkte falas nga Biskotat Papadopoulos në Cineplexx QTU
• Animatorë
• Tullumbace dhe facepaint
• Këndi i punëdorës
• Lojra dhe muzikë
• Fotograf

Fituesit e dhuratave zgjidhen në salle para fillimit çdo shfaqjeje brenda harkut kohor 11:00 - 15:00.

Spider-Man: Across the Spider-Verse

Miles Morales udhëton nëpër Multiverse, ku ai ndeshet me një ekip Spiderman të cilët kanë për detyrë mbrojtjen e ekzistencës së tij. Kur heronjtë përplasen me njeri-tjetrin përballë një kërcënimi të ri, Miles duhet të kuptojë se çfarë do të thotë vërtetë të jesh hero.

Spider-Man: Across the Spider-Verse