Filmi juaj i preferuar

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Filmi juaj i preferuar

  • Cineplexx QTU
  • Cineplexx TEG

DITA E FAMILJES

NË CINEPLEXX TEG & QTU

Ditën e diel, datë 2 korrik, nga ora 12:00
ju mirëpresim në "Ditën e Familjes" në Cineplexx TEG & QTU, dedikuar filmit më të ri "Ruby Gillman, Teenage Kraken".

Për të gjithë fëmijët mbajtës të kartës së Klubit Familjar të Filmit, çmimi i biletës është 400 lekë.

Asnjë program për Eventet në Arkiv

DETAJET E EVENTIT:

Në secilën kinema do të ketë:

• Maskota dhe lëngje nga Amita në Cineplexx TEG
• Biskota nga Biscotello në Cineplexx QTU
• Animatorë, facepaint, tullumbace, lojra për fëmijët

Ruby Gillman, Teenage Kraken

Një adoleshente e ndrojtur mëson se vjen nga një familje mbretërore legjendare e krakenëve të detit dhe se fati i saj qëndron në thellësitë e ujërave, të cilat janë më të mëdha nga sa mund ta imagjinonte ndonjëherë.

Ruby Gillman, Teenage Kraken