Filmi juaj i preferuar

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Filmi juaj i preferuar

  • Cineplexx QTU
  • Cineplexx TEG

DITA E FAMILJES

NË CINEPLEXX TEG & QTU

Ditën e diel, datë 1 tetor, nga ora 12:00
ju mirëpresim në "Ditën e Familjes" në Cineplexx TEG & QTU, dedikuar filmit më të ri "Paw Patrol: The Mighty Movie".

Për të gjithë fëmijët mbajtës të kartës së Klubit Familjar të Filmit, çmimi i biletës është 400 lekë.

Asnjë program për Eventet në Arkiv

DETAJET E EVENTIT:

Në secilën kinema do të ketë:

• Maskota dhe lëngje nga Amita në Cineplexx TEG
• Biskota nga Biscotello në Cineplexx QTU
• Dhurata nga ALBAGAME
• Animatorë, facepaint, tullumbace, lojra për fëmijët

Paw Patrol: The Mighty Movie

Një meteor magjik përplaset në Qytetin e Aventurave dhe u jep këlyshëve Paw Patrol superfuqi, duke i shndërruar ata në Qenushët Madheshtor.

Paw Patrol: The Mighty Movie