Filmi juaj i preferuar

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Filmi juaj i preferuar

  • Cineplexx QTU
  • Cineplexx TEG

DITA E FAMILJES

NË CINEPLEXX TEG & QTU

Ditën e diel, datë 18 qershor, nga ora 11:00
ju mirëpresim në "Ditën e Familjes" në Cineplexx TEG & QTU, dedikuar filmit më të ri nga Pixar "Elemental".

Shfaqja e parë në Cineplexx QTU është në 11:00 dhe Cineplexx TEG në 12:00.

Për të gjithë fëmijët mbajtës të kartës së Klubit Familjar të Filmit, çmimi i biletës është 400 lekë për shfaqjet në 2D dhe 550 lekë për shfaqjet në 3D.

Asnjë program për Eventet në Arkiv

DETAJET E EVENTIT:

Në secilë nkinema do të ketë:

• Animatorë, facepaint, tullumbace, lojra për fëmijët
• Arusha dhuratë nga Hamleys Albania
• Dhurata nga Albagame
• Kuponë me vlerë 2,000 lekë nga The Entertainer Albania
• Kuponë me vlerë 1,000 lekë nga Baboon

Elemental

Tregon historinë e Ember dhe Wade, në një qytet ku banorët e zjarrit, ujit, tokës dhe ajrit jetojnë së bashku.

Elemental