Family Day

E dielë 15 Maj ora 11.00-15.00

Me Kartën e Klubit Familjar ju mund të shikoni filmat tuaj të preferuar me një çmim të reduktuar dhe kokoshkat S Falas.

Angry Birds 3D
Ora 11:00 - 500 Lekë
Ora 13:00 - 690 Lekë
Ora 15:00 - 690 Lekë
Angry Birds 2D
Ora 12:00 - 350 Lekë
Ora 14:00 - 550 Lekë

Asnjë program për Eventet në Arkiv

FAMILY DAY

Family Days janë evente të organizuara posaçërisht për fëmijët. Gjatë Family Day organizojmë lojra, dhurata, animacione dhe aktivitete të ndryshme me qëllim që eksperienca juaj e kinemasë të bëhet edhe më fantastike!
- Animacione të ndryshme (Face paint, tullumbace, muzikë)
- Maskota për të bërë fotografi
- Lojra fituese me dhurata nga Albagame
- Dhurata dhe maskota nga Monte
- Dhurata nga Haribo

Angry Birds

Zbuloni përse zogjtë janë kaq të zemëruar. Kur ishulli i populluar nga zogj jofluturues e të lumtur, vizitohet nga derrkucë jeshilë misteriozë, është në dorë të tre të dëbuarve Red, Chuck dhe Bomb për të zbuluar së çfarë po planifikojnë derrkucët.

Cineplexx Tirana East Gate(TEG):

Asnjë program për Eventet në Arkiv

Angry Birds