Filmi juaj i preferuar

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Filmi juaj i preferuar

  • Cineplexx QTU
  • Cineplexx TEG

Fillimisht- kyçuni tek Klubi Familjar i Filmit

Të dhënat

Ju lutem vendosni një emër
Ju lutem vendosni një adresë e-mail
Minimumi 8 karaktere (të përfshijë të paktën 1 numër, një shenjë pikësimi dhe një gërmë të madhe)
Fjalkalimi nuk përputhet
Ju lutem vendosni emrin tuaj Ju lutem vendosni mbiemrin Ju lutem vendosni ditën e lindjes Kjo është e vlefshme për fëmijet deri në moshën 14 vjeç

Kinemaja e Preferuar

Ju lutem zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar

Shërbimi Info

Shënim

ffc_note_revocation

Karta e klubit familjar të filmit nuk mund të merret online por duhet të paraqitesh pranë kinemasë sonë gjat orarit të saj të hapjes për ta tërhequr.

Gjatë fundjavave mund të prisni pak më shumë se zakonisht.Ju lutem vini re se regjistrimi juaj vlen vetëm për 24 orë.

*Pasi të keni mbaruar me regjistrimin atëhere keni mundësi ta printoni atë.

kushtet dhe termat * Ju lutem pranoni termat dhe kushtet e privatësisë

* Fusha të detyrueshme